DE KIP GALLERY ROTTERDAM HOOGSTRAAT

DE KIP GALLERY ROTTERDAM HOOGSTRAAT Premium quality 100%

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1221 beoordelingen
1 jun 2020 om 21:16 We kregen ons eten om 20.00 uur ipv 19.00 uur. Dat is - zeker met kleine kinderen - echt veel te laat. Dat in combinatie met de vooraf bedongen fooi en een telefoontje over een klein beetje vertraging maakte het een hele slechte ervaring.
1 jun 2020 om 8:39 Het eten werd later bezorgd dan aangegeven. Toen we de zak openmaakte zagen we dat de friet er niet bij zat en ze verkeerde drankjes erbij hadden gedaan. Hierover heb ik gebeld en ze zouden er iets aan doen, tot op heden heb ik hier geen bericht van gehad
31 mei 2020 om 18:30 Prima kippie
31 mei 2020 om 9:06 Eten was erg laat bezorgd.
28 mei 2020 om 20:01 Prima!
27 mei 2020 om 22:51 Ñ teve demora
27 mei 2020 om 21:08 Vandaag weer heerlijk kippetje verscheurd, deed me denken aan eh t kippetje dat ik gister heb verscheurd dat was ook hier ... dus geen toevalstreffer if you keep on the good work i'll keep order them loveley chickies
26 mei 2020 om 19:22 Lekkere kip en super vriendelijk bezorg jongen
26 mei 2020 om 18:26 Lang gelee dat ik zo'n heerlijk kippetje heb mogen verscheuren. Kan ik me abonneren ? Als kind speelde ik altijd bij mijn oma op de galerij, hier zal ik ook niet weg te slaan zijn ....
25 mei 2020 om 1:05 Twee uur na bestellen is veel te laat
24 mei 2020 om 11:30 Ik was een beetje teleurgesteld, de friet was koud, de buitenkant van de kip was zwart binnenkant van de kip was nog sporen van bloed te zin. De friet was koud, dus ik ga niet meer bestellen hier. En de bezorgen was niet op tijd.